RENNER

WEDDING

catalog 2020

DOWNLOAD

REQUEST

OFFER

How to?

DOWNLOAD

Néhány órás rövid esküvő, fél- vagy egész napos program,

amit terveztek, arra velem meg fogjátok találni az ideális ajánlatot.

Görgessétek végig a lehetőségeket és töltsétek le a katalógust a legapróbb részletek megismeréséhez!

LIFETIME MEMORIES

IF YOU JUST WANT SOME PHOTOS...

 

Sok olyan párral találkoztam, akik nem vágytak nagy esküvőre, nem szerveztek vacsorát, bulit, hanem csak egy vagy két szertartásból, köszöntésből, esetleg állófogadásból állt az Ő nagy napjuk. Vagy egyszerűen csak minimális fotózást szerettek volna. Hozzájuk igazodva, a rövid, gyors esküvőkhöz alakítottam ki Vegas ajánlataimat!

 

Ez az ajánlat a Szertartás(ok) megörökítésével együtt a köszöntések és a családi fotók, csoportképek elkészítését tartalmazza, 2-3 órás jelenléttel. Az ajánlat bővített változata tartalmaz egy Ifjú pár fotózást is, melyet a szertartások előtti/utáni órákban készíthetünk el.

IN CASE OF HALF OR ALL DAY PROGRAM...

 

De a klasszikus fél- és egész napos programoknak megfelelő ajánlatok közül is választhattok.

Nyissátok meg a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó 2021-es katalógust valamint olvassátok át figyelmesen az ajánlatkérő kisokost, ami a leghasznosabb útmutató ajánlatkérés előtt, ha nincs lehetőségünk telefonon vagy személyesen egyeztetni a részletekről. Ebben a két anyagban minden hasznos információt és tanácsot megtaláltok ahhoz, hogy az esküvőtök szervezése minél könnyebb legyen, én pedig minél inkább személyreszabottabb ajánlatot tudjak nektek küldeni.

 

Keressetek bizalommal!

OFFERS OVERVIEW

 

SPECIAL GIFT

You get your photos on pendrive too, in an exclusive wooden box with unique decoration and my personalized printed surprises.

 

Carte dé Visite

 The advent of photography in the mid 19th century. Visiting cards became common among the aristocracy of Europe, and also in the United States.

Printed photos

You get the most memorable moments in 10x15 printed photos!

Pendrive

Exclusive pendrive all of your post production and retouched photos.

Unique box

Engraved wooden box, that safe all of your memories in lifetime for your children and grandchildren.