LIFETIME MEMORIES

Néhány órás rövid esküvő, fél- vagy egész napos program, amit terveztek, arra itt meg fogjátok találni az ideális ajánlatot. Görgessétek végig a lehetőségeket és töltsétek le a katalógust!

Az esküvőtök fotózása a kapott bizalom mellett nagy felelősséggel is jár, hiszen a kezembe adjátok a lehetőségét annak, hogy megörökítsem közös életetek egyik legszebb pillanatát.

Azokat a momentumokat, pillantásokat, öleléseket, amik utána nem csak a Ti életeteket kísérik végig, hanem generációk számára nyújtanak örök emléket akár digitálisan, akár megsárgulva egy kis dobozból előkeresve...

Találtok lehetőségeket arra az esetre is, ha csak néhány képet szeretnétek a szertartásról, násznépről 1-2 órás jelenléttel, de a klasszikus fél- és egész napos programoknak megfelelő ajánlatok közül is választhattok.

Nyissátok meg a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó 2020-as katalógust valamint olvassátok át figyelmesen az ajánlatkérő kisokost, ami a leghasznosabb útmutató ajánlatkérés előtt, ha nincs lehetőségünk telefonon vagy személyesen egyeztetni a részletekről. Ebben a két anyagban minden hasznos információt és tanácsot megtaláltok ahhoz, hogy az esküvőtök szervezése minél könnyebb legyen, én pedig minél személyre szabottabb ajánlatot tudjak adni nektek.

 

Keressetek bizalommal!

RENNER WEDDING

catalog 2020

DOWNLOAD

REQUEST OFFER

How to?

DOWNLOAD

All rights reserved - Tamas Renner Photography © 2019

+36 70 609 1899 - hello@tamasrenner.com